Eryaman Kooperatifler Birliği Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretimdeki başarılı çalışmalarıyla örnek gösterilen seçkin bir kurum olmak

Misyon: Öğrencilerimizi, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, mutlu, başarılı, araştıran, sorgulayan, özgüven ve özsaygısı yüksek, üretken, çağdaş düşünce yapısına sahip, sorumluluk duygusu gelişmiş, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan , çağın ve geleceğin ihtiyaçlarına ayak uydurabilen bireyler yetiştirmeyi görev edinmiş bir kurumuz.

Başarılar: Okulumuz 2003-2004 Eğitim Öğretim Yılında 54. Eğitim Bölgesinin en başarılı okulu seçilerek Ankara Valiliği "BAŞARI BELGESİ´ni , 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı "Temiz Okul, Sağlıklı Okul" projesi kapsamında "BEYAZ BAYRAK", 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından "OKULUM TEMİZ" belgesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında eTwinning Avrupa Kalite Etiketi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında eSafety bronz etiketini almıştır. 2020-2023 yılları arasında yapılan tüm çalışmalar Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bekir Sıddık Gür tarafından Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü "Danışman Akademisyenlik" uygulaması kapsamında desteklenmektedir.

Saatler: 08.50/15.25
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (312) 283 81 08

WEB - https://eryamankoopbir.meb.k12.tr

Adres - Eryaman Kooperatifler Birliği Ortaokulu Eryaman Mah. Dildevrimi Cad. 287.Sk.No4 Eryaman / ANKARA

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulumuzun içinde bulunduğu Eryamanevleri semti; altyapısı, yeşil alanları, çocuk parkları, yeşil alanları, spor sahaları, iş ve eğitim merkezleri ile gözde bir yerleşim bölgesidir.Okulumuz , Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi ve Kızılay – Sincan Metro hattına yakın mesafededir (500 – 700 m).

Ulaşım Okulumuza ulaşım otobüsle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kızılay´A 25 Km. Ulus´a 24 Km.İlçe MEM’e 5 Km. Belediyeye 8 km, Kaymakamlığa 6 km´dir.